23948sdkhjf

Paradiset tar in Picard

Den ekoprofilerade livsmedelskedjan Paradiset tar in franska Picard i sitt sortiment. Till att börja med i de två butikerna i NK och vid Mariatorget.

Picard, som är specialiserade på djupfryst mat, har för närvarande nio egna butiker i Stockholm, Göteborg och Uppsala och säljer också sina produkter i City Gross- och Icabutiker.

Nu inleder de ett samarbete med Paradiset.

– Som frysspecialister har Picard det klart bästa sortimentet av naturliga, och även ekologiska, produkter. Vi har velat samarbeta med dem sedan vi öppnade och nu har det äntligen blivit möjligt vilket vi är oerhört glada över. De kompletterar vårt övriga sortiment och stärker helheten, säger Johannes Cullberg, grundare av Paradiset, i en kommentar.

– Vi har inlett samarbetet med Paradiset eftersom vi känner att de satsar helhjärtat på livsmedel av god kvalitet kombinerat med miljötänk. Detta ger Picard också möjligheten att ha sitt stora sortiment närmare kunderna som rör sig på NK och vid Mariatorget, där vi inte har egna butiker än. Paradiset och Picard har dessutom så mycket gemensamt; vi sätter båda stort fokus på produkternas kvalitet, hållbarhetsfrågor och konsumenternas livskvalité, säger Kevin Renaudin, country manager på Picard Sverige.

Picards produkter kan även komma att säljas i Paradiset Sickla och Paradiset Täby.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078