23948sdkhjf

Mathem i nytt samarbete med fastighetsägare – gratis mat rakt in i kylen

Mathem och Einar Mattsson i nytt samarbete.

Mathem har sedan länge erbjudit en tjänst där kunderna kan beställa sina matkassar rakt in i kylen. Kruxet är att tjänsten bara fungerar för de kunder vars dörrar är utrustade med smarta tekniska lås.

Nu har kedjan däremot inlett ett samarbete med fastighetsägaren Einar Mattsson som installerat låsen i sina nya bostäder i bostadsrättsföreningen Skulpturparken i Sköndal.

I morgon startar försäljningen av bostadsrätterna och alla kunder som köper en bostad innan den 15 december får gratis mat från Mathem i ett år – rakt in i kylen.

För oss innebär samarbetet en ny och unik service med fri mat hemlevererad. Våra boende får tid över till annat. Det blir spännande att se hur erbjudandet tas emot när vi startar försäljningen imorgon, säger Jonas Palén, Sälj- och marknadschef på Einar Mattsson i en kommentar.

Kunden beställer maten via appen eller sajten och med hjälp Glues digitala låssystem på dörren kan kunden öppna för Mathems leverans med sin mobiltelefon. De som tycker att det är obehagligt med främmande gäster i lägenheten kan trygga sig med att hela vistelsen filmas och sammanställs i ett videokvitto.

– In i kylen-leveranserna är ett sätt att underlätta vardagen ytterligare och det känns jättekul att Einar Mattsson valt oss som partner i detta samarbete. Nu kan vi gemensamt sträva efter att ge våra kunder en ökad livskvalitet, säger Sara Tranarp, ansvarig för affärsutveckling och partnerskap på Mathem.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079