23948sdkhjf

Ica-handlare vikarierar i reklamsåpan

Handlare vikarierar i veckans reklamsåpa.

I Icas reklamsåpa i veckan vikarierar flera Ica-handlare. En av dem är Christian Palmén som till vardags driver Ica Nära Ljung tillsammans med Marie Larsson. De båda har också drivit podcasten ”Handlarparet”, som Fri Köpenskap tidigare berättat om.

Läs också: Apotek Hjärtat rekryterar från Ica

– Ica bestämde sig för att ta in riktiga Ica-handlare i reklamfilmen och då fick jag ett samtal om att jag borde göra en audition till det, berättar Christian Palmén för Knallebladet.

Inspelningen gick fort, berättar han. När allt var på plats tog det bara några sekunder. Men det var allt innan inspelningen som var mest spännande. Allt spelades in i en studio med en butik och ett kontor som var uppbyggt.

– Det var jättekul. Jag fick bo på samma hotell som skådespelarna och under inspelningen hade jag mina egna Ica-Ulf och Ica-Cindy. Sen var det väldigt kul att Loa Falkman visste vem jag var. Han kom fram till mig och sa "Är det du som är från Herrljunga?" och då visade det sig att vi hade gemensamma bekanta, säger Christian Palmén till tidningen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11