23948sdkhjf

Matrebell säljs till Ica – Fältöverstens butikschef blir handlare

Den sista Mästerlivsbutiken är såld och öppnar som en Ica på fredag.

Butiken Mästerlivs på Engelbrektsgatan 15 i Malmö har sålts till Ica. De tre ägarbröderna, Stefan, Peter och Tony Tadic startade matbutikskedjan Mästerlivs 1997 och har sedan dess drivit Citybutiker i Malmö och Helsingborg. Den senaste tiden har bara en av butikerna funnits kvar men nu säljs även den då bröderna valt att istället fokusera på sitt andra företag, Grönsaksmästarna. Det skriver Sydsvenskan.

Butiken, som tillhört kedjan Matrebellerna, gör sin sista försäljningsdag i dag, tisdag, för att sedan öppnas upp som Ica på fredag den 29 november.

Det har blivit dags för oss att lämna över nycklarna till Ica. Vi vill tacka er för dessa år och hoppas att vi ses på Ica”, skriver butiken på sin Facebooksida.

Butikens nya Ica-handlare blir Mathias Stjernborg som närmast kommer från Ica Supermarket Fältöversten i Stockholm där han varit butikschef.

– Det känns jättespännande. Jag tar över butiken i morgon och då sätter vi in nytt sortiment till kunderna. På fredag inviger vi sedan med kaffebjudning och vassa priser, säger han till Fri Köpenskap.

Butiken har 537 kvadratmeter säljyta och går in under Icas Nära-profil.

– Fantastiskt kul att få chansen att driva egen butik. Det finns en otrolig potential i butiken. Mycket fokus kommer att ligga på färskvaror generellt.

De 10-talet anställda följer med i konverteringen.

– De blir en del av Ica-familjen vilket är väldigt kul. Det är en butik både med en fantastisk personal och trevliga kunder.

Läs mer om: Ica
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157