23948sdkhjf

Här är Nettobutikerna som blir Coop i januari

Coops omvandling av Netto-butiker påbörjades under hösten och fortsätter nu under det nya året på ett antal platser. Fem butiker, en i Eskilstuna, en i Surahammar samt tre i Västerås är med på listan över de som ställs om i morgon fredag. Dessutom rapporterar Katrineholms-Kuriren att även en av två Netto-butiker i Katrineholm, den i Nävertorp, i helgen stänger för att återuppstå som Coop nästa fredag, den 17 januari.

– Det kommer att bli jättebra. Vi är väldigt positiva, säger butikschefen Marita Carlsson till Katrineholms-Kuriren.

Den bostadsnära butiken på Vingåkersvägen öppnade i februari 2014 och blev då den andra Nettobutiken på orten. Vad som kommer att ske med den kvarvarande butiken i Katrineholm, den i Violengallerian, är ännu inte klart. Det är även oklart vad som kommer att hända med Coops nuvarande butik i gallerian Kvarnen, tvärs över gågatan.

– Exakt vad som kommer att hända där är inte klart ännu, men planen är att ställa om alla butiker i landet, säger Coops presschef Tobias Rydergren till Fri Köpenskap.

– Vi kommer att hålla en högre takt under det kommande året.

Vilka ytterligare butiker som ligger närmast att omvandlas vill Coop inte kommunicera än men enligt Tobias Rydergren rör det sig om en lista på tio butiker som ska omvandlas närmast i tid.

Klart är i alla fall att även i Köping och Arboga kommer två butiker nu att ställas om till Coop, enligt Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141