23948sdkhjf

Handlare tvingas sälja butiken efter sjukdomsbesked

Butiken annonseras nu ut på Blocket.

Handlar’n-butiken JS Livs på Östra Drottningvägen i Tidaholm ligger ute till försäljning på Blocket och ägarna Susanne Gustafsson och Malin Björklund har meddelat beskedet till kunderna via Facebook.

– Min kompanjon har fått ett tråkigt sjukdomsbesked och för egen del kommer det inte att fungera att driva butiken själv. Det känns mycket trist eftersom vi inte är de som ger upp i första taget, säger Susanne Gustafsson till Fri Köpenskap.

Vännerna tog över som ägare 2013 och hade dessförinnan jobbat i butiken. Vid senaste årsredovisningen 2019 nettoomsatte butiken 6,1 miljoner kronor och butiken har totalt tre anställda.

– Det har varit ett väldigt tufft år där mjölkkylen och frysen gått sönder och behövts lagas. Till råga på allt kom det här mardrömsbeskedet. Vi uppskattar all den positiva respons vi fått från kunderna. Man blir rörd, konstaterar Susanne Gustafsson.

Butiken har ett bassortiment av livsmedel men mycket av verksamheten kretsar kring ombudsservice för bland annat Postnord, Schenker, ATG och Svenska Spel.

– Vi har byggt om vår postavdelning för att få plats med fler paket och vi har också haft en plan för kyl- och frysomställningen, berättar Susanne Gustafsson.

Kundunderlaget och potentialen är rätt bra, menar hon.

Vi ligger i ett bostadsområde bredvid en skola så vi har en ganska strid ström av kunder och sedan drar posten en hel del.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109