23948sdkhjf

Här landar Icas nya måltidspilot

Icas nya måltidspilot som presenterades på Icagruppens kapitalmarknadsdag i december, kommer att ligga i Moodgallerian i centrala Stockholm.

Butiken/restaurangen med det klassiska namnet Icanders kommer att ledas av Mats Bergvall och David Johansson, konceptutvecklare respektive produktutvecklingschef på Ica Sveriges enhet för nya affärer.

Exakt när Icanders kafferi & matbar öppnar är ännu oklart. Under året är det sagt sedan tidigare. Projektet har redan börjat göra avtryck på sociala medier. Både på Facebook och Instagram finns sidor.

– Syftet med Icanders är att Ica ska kunna testa nya måltidslösningar som sedan kan tas ut till Ica-butikerna, men också att Icahandlare ska kunna komma dit och få inspiration från en riktig restaurang, säger Joakim Bohman, chef butik och försäljning på Ica Sverige, till Fri Köpenskap.

– Icanders är inte ett nytt butikskoncept utan ska fungera som en enskild katalysator med fokus på att testa och utveckla Icas måltidslösningar och inspirera våra Icahandlare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109