23948sdkhjf

Ännu en tysk matkassejätte till Sverige – lanseras i dag

Det börjar bli trångt i matkassebranschen. I augusti anlände Hello Fresh till Sverige och nu ger sig en annan tysk matkassejätte in i kampen om de svenska kunderna. Marley Spoon lanserar sin tjänst i dag. 

Marley Spoon hävdar att de står för matkassen med flest val. Kunden kan välja bland 20 recept varje vecka och kan via en flexibel prenumerationsmodell även skräddarsy sin order, pausa, hoppa över order eller avsluta prenumerationen när som helst. Företaget har också som mål att göra industrin mer hållbar och genom att fylla matkassarna med exakt mängd ingredienser minska matsvinnet.

– Vi är glada att erbjuda vår service i Sverige, landet där matkasse-konceptet föddes. Vårt mål är att erbjuda kunderna något som saknats sedan första början: ett större urval av recept och möjligheten för kunderna att själva välja vad de vill laga för mat varje dag, förklarar Fabian Siegel, vd och grundare av Marley Spoon.

Måltiderna hos Marley Spoon börjar från 51 kronor per portion. I nuläget erbjuds leverans i regionerna kring Stockholm, Göteborg och Malmö.

Marley Spoon grundades 2014 av Fabian Siegel och Till Neatby. Tjänsten finns i Tyskland, Österrike, Belgien, Nederländerna, Danmark, Australien, USA och nu även i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078