23948sdkhjf

Klart för ny Ica – öppnar 2022

Ica har gjort klart med en ny Ica Nära på 900 kvadratmeter.

Ica har tecknat ett hyresavtal med Aspelin Ramm Fastigheter om att öppna en 900 kvadratmeter stor Ica Nära-butik i den nya stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal söder om Göteborg. Området beräknas växa med 1 100 nya bostäder under de kommande åren.

– Jag är övertygad om att den nya Ica-butiken kommer att förenkla människors vardag och att de boende kommer att uppskatta möjligheten att handla sina livsmedel i nya fräscha lokaler som förutom bra öppettider även kommer erbjuda ett brett och attraktivt sortiment, kommenterar Magnus Björklund, etableringschef hos Ica Sverige.

Butiken etableras i en helt ny byggnad intill Bifrostgatan som beräknas stå färdig för inflyttning under sommaren 2022. Butikslokalen ligger i markplan i en av de båda huskropparna närmast Pedagogen Park.

– En attraktiv matvarubutik med hög service och bra öppettider är den kanske allra viktigaste byggstenen i utformandet av en modern och hållbar stadsdel med kontor, handel, bostäder och lokal service, säger Kristian Höglind, marknads- och försäljningschef på Aspelin Ramm Fastigheter. 

De båda miljöcertifierade Parkhusen rymmer totalt 12 000 kvadratmeter kontorsyta och mellan 500 och 600 parkeringsplatser som byggs in och döljs i respektive byggnad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094