23948sdkhjf

Här är Årets Hemköp och Tempo

Hemköp Hornstull och Tempo Sandviken knep de mest prestigefyllda priserna.

I tisdags hölls Hemköp och Tempos årliga gala där kedjornas bästa butiker korades. Här är vinnarna med motiveringar. 

Årets butik Hemköp

Hemköp Hornstull, Stockholm

Hemköp Hornstull i Stockholm utses till årets butik av alla närmare 200 Hemköpsbutiker i landet.

Butikschef Andreas Frick och butikens affärschef Mikael Dahl, tog emot priset som delades ut under Hemköp och Tempos konferens och galakväll på Friends hotel i Solna under gårdagen.

Motiveringen lyder: Hemköp Hornstulls framgång är omvittnad och det märks i butiken. 2019 vann de två prestigefyllda pris på Dagligvarugalan: Årets ekobutik och Årets ostdisk. Deras kunder är nöjda, medarbetarna är nöjda och hela tiden håller man på att skruva och förbättra kundvarvet för att få till bästa möjliga köpupplevelse.

Övriga nominerade: Hemköp Gustavsberg hamnen och Hemköp Kalmar.

Årets butik Tempo

Tempo Sandviken

Rörda Tempohandlare Mikael och Petra Olofsson tog emot priset under gårdagens galakväll. De tackade sina medarbetare och det stöd de fått från supportkontoret i sitt tal.

Motiveringen lyder: Tempo Sandvikens årsomsättning är av sådan art att man lyfter fram butiken som orsak till att Sandvikens centrumhandel ökar mest i Sverige. Micke och Petras passion för butikens utveckling, och inställning till hela Tempo-kedjans utveckling, är tillsammans med butikens alla engagerade medarbetare det som lagt grunden till den försäljningsutvecklingen.

Övriga nominerade: Tempo Viken och Tempo Hallstavik.

Årets ledare Hemköp

Andreas Friberg, Hemköp Dala-Järna Myrbacka. Andreas tillträdde 23 år gammal som en av Hemköps yngsta butikschefer genom tiderna. Med en stor dos ödmjukhet och vetgirighet har han lyckats skapa en butiksdrift som det talas långväga om i regionen, och både teamet och försäljningen har under hans ledning utvecklats på ett mycket förtjänstfullt sätt. Nu bygger butiken ut för att möta ännu större efterfrågan.

Övriga nominerade Henrik Hermansson Hemköp Skövde C och Torbjörn Bengtsen, Hemköp Rättvik C.

Årets ledare Tempo

Timo Lehtisalo, Tempo Vätö.

Med ett enormt driv och engagemang lyckas Timo få sin personal att prestera på högsta nivå. Han vet att det är i de små detaljerna extra framgång sitter och arbetar noggrant för att få till det – och lyckas samtidigt få med hela teamet i butiken på samma resa. Timo är därtill en stämningshöjare i Tempo-teamet och en sann inspiratör för hela kedjan.

Övriga nominerade var Mohamed “Mido” Alkoblawi, Tempo Mido Malmö och Christina Strandquist, Tempo Reftele. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078