23948sdkhjf

Ny Willysbutik i Falköping – flyttar in hos Jula

Willys blir hyresgäster hos Jula. Matkedjan lämnar sitt nuvarande läge i Falköping när den nya fastigheten på handelsplatsen Ålleberg Center är inflyttningsklar någon gång under hösten 2021.

– Vi har jobbat länge för att få till större och mer ändamålsenliga lokaler, så det är kul att vi nu har en bra lösning på plats, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.  

Nyetableringen ger Willys förutsättningar för att växa och utvecklas på orten, och med stor sannolikhet innebär det att man även kommer att anställa ytterligare ett antal medarbetare i butiken.

Den nya handelsplatsen Ålleberg Center ligger vid den södra infarten till Falköping intill det nya Biltema-varuhuset. Det är Julakoncernens fastighetsbolag G&K Blanks Fastigheter som har förvärvat handelsplatsen för att utveckla området med ytterligare intressenter. Arbetet intensifieras nu för att fylla ytorna, som ger möjlighet till cirka 13 000 kvadratmeter handel.

– Processen är påbörjad och vi ser redan att intresse finns från aktörer att etablera i Falköping med Jula och Willys som starka grannar. Vi ser fram emot att utveckla platsen, säger Johan Carlberg, vd på G&K Blanks Fastigheter.

Byggstart för projektet planeras till våren 2020 och öppning av butiker sker hösten 2021.

– Det är viktigt för Jula med rätt grannar, hela Ållebergs Center har ju utvecklats väl de senaste åren, säger Jula Holdingkoncernens ägare och koncernchef Karl-Johan Blank.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094