23948sdkhjf

Här tar Hemköp över Icabutiken

Hemköpshandlarna Stephan Johnsson och Anders Adner har köpt den tidigare Icabutiken i Krusboda, Tyresö, utanför Stockholm.

Nu har butiken öppnat med nya skyltar. Butikschef David Valentin, som delar ansvaret med driftansvariga Julia Larsson-Berggren, har under helgen tillsammans med personalen byggt upp butiken inför öppningen i måndags.

– Med ett mycket bra läge här vid Krusboda torg öppnar vi nu vår nya Hemköpsbutik. Jag är förväntansfull inför uppdraget att ge alla i området en möjlighet att handla allt de behöver på hemmaplan, säger butikschefen David Valentin i en kommentar.

Butiken i Krusboda kommer att ha ett stort fokus på färskvaror för både vardag och helg samt utöka servicen genom att bland annat ta in Schenker.

Parallellt med öppningen påbörjas en större ombyggnad av butiken för att bland annat utöka butiksytan. En del av lagret kommer att rivas för att ge större yta och ett bättre kundvarv. Man kommer bland annat att sätta dörrar på diskar och kylar, byta ut plug-in kylar mot nya och sätta in led-spottar för energisnålare belysning.

Planen är att bli klar med ombyggnaden senare i vår, då det blir en formell invigning.

Det köpande handlarparet driver även Hemköp Gustavsberg, Hemköp Blackeberg och Tempo Hjorthagen.

David Valentin har lång erfarenhet inom Hemköp och kommer parallellt med sin nya roll på Hemköp Krusboda fortsätta som butikschef på Hemköp i Gustavsberg.

Hemköp Krusboda

Butikschef: David Valentin, som delar ansvaret med driftansvariga Julia Larsson-Berggren

Butiksyta: i dag ca 300-350 kvm. Efter ombyggnad ca 400-450 kvm.

Öppningsdatum: 3 feb

Invigningsdatum: senare i vår efter ombyggnationen

Antal anställda: 10Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.473