23948sdkhjf

Getter kom in i butiken – se filmen: ”Väldigt underligt”

Kunderna chockade när två getter glider in i butiken.

Maria Zakrisson hos Ica Supermarket Morön i Skellefteå satt i kassan vid lunchtid när hon helt plötsligt fick en mycket märklig fråga av en kund. Hon berättar händelseförloppet för tidningen Norran:

Läs också: Icabutik nyinviger efter rekordinvestering

Han undrade om det just var en man som handlade med getter? Jag svarade: ”ursäkta mig”? Jag brukar ha bra koll på utgången, men jag hade inte sett nånting. Jag trodde att han skämtade med mig. Men då sa han: ”det var en man, han gick med getter i koppel”.

Hon arbetade klart passet i kassan men på rasten kunde hon inte hålla sig och gick igenom övervakningskamerorna. Och nog stämde kundens observation.

– Det hade smitit in två getter! Jag höll på att skratta ihjäl mig, och skickade det vidare det till alla kollegor. Det var jättekonstigt, jag tänkte bara på hur jag inte kunde ha sett det här? Det hade blivit en liten folksamling vid entrén, jag måste ha varit distraherad, säger hon till tidningen.

Handlaren Tommy Alm hade precis kommit hem från skidorten Hemavan när han fick höra nyheten.

– Mycket konstigt och underligt var det. Men det visar sig att getterna heter Astrid och Molly och kommer från 4H-gården i närheten. De verkar ha tappats lös någonstans utanför butiken, berättar han för Fri Köpenskap.

Vad har ni fått för reaktioner på detta?

De har varit mycket förnöjsamma och roliga.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094