23948sdkhjf

Eurocashbutik blir Willys – öppnar 2021

Butiken flyttas till nya fräscha lokaler på 3 500 kvadratmeter.

Nu står det klart att Willys öppnar en ny butik i 3 500 kvadratmeter stora och moderna lokaler i Åmål. Det är den nuvarande Eurocash-butiken i Åmål som flyttas och omprofileras till Willyskonceptet. Alla tillsvidareanställda medarbetare i Eurocash erbjuds fortsatt anställning i Willys-butiken.

Läs också: Uppdaterat: Willys öppnar ny butik i Skurup

Butiken beräknas öppna innan sommaren 2021.

Området är för oss en vit fläck på kartan, så det är väldigt glädjande att vi ska öppna en ny butik i Åmål som kommer att täcka in ett nytt upptagningsområde, kommenterar Tor Gullberg, etableringschef på Willys. 

Den nya butiken kommer byggas i ett tillgängligt och trafikorienterat läge vid rondellen längs E45:an i Åmål. Parkeringsmöjligheterna är goda.

Fokus i butiken kommer att ligga på bland annat färskvaror som kött, frukt och grönt, chark, mejeri och butiksgräddat bröd. Det kommer även finnas en stor andel ekologiska och miljömärkta varor i sortimentet.

– Här finns stor potential för Willys koncept med ett brett sortiment och låga priser som med största sannolikhet kommer vara ett välkommet inslag i Åmål, säger Tor Gullberg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079