23948sdkhjf

Oviss framtid för Willys-butik

Innan sommaren ska butikslängan vid Tempotorget i Kristianstad rivas. Willys Hemma kommer att stå kvar. Men exakt hur butikens framtid ser ut är inte bestämt. Om Willys inte kan leva upp till önskemålen från fastighetsägaren Brinova finns en risk att också butiken rivs framöver, skriver Kristianstadbladet.

Läs också: Första matsvinnsdagen ska ge "svinnsikt"

Brinova, som äger fastigheten, vill att Willys Hemma ska finnas kvar och bli en del av det nya bostadsområdet Bajonetten. Fastighetsbolaget vill att butiken ska genomgå en ombyggnation och bland annat få en ny entré mot Kanalgatan.

– Med största sannolikhet kommer butiken att finnas kvar. Skulle vi inte komma överens om ombyggnationen eller om de väljer att lämna så river vi och bygger bostäder där istället, säger Stina Trimark, projektutvecklingschef på Brinova, till tidningen..

Willys har dock inte tagit något slutgiltigt beslut om butikens framtid.

– I dagsläget har vi inte några konkreta planer på att göra det ena eller det andra med butiken. Vi tycker att det här läget är bra och vill gärna utveckla butiken, men vi får se vad det finns för förutsättningar för butiken att förändras, säger Johanna Eurén, kommunikationsansvarig på Willys.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078