23948sdkhjf

Jurygruppernas avgörande betydelse för Dagligvarugalan

Fri Köpenskaps chefredaktör Mona Johansson imponeras av den höga kompetensen i jurygrupperna.

Den 8 oktober koras årets vinnare på Dagligvarugalan. Det kan kännas långt bort, men för oss på Fri Köpenskap är det ett event som sysselsätter oss året runt. För att vi försöker skapa en så bra gala som möjligt, men också för att juryarbetet upptar en stor del av året. 

Tidigare i februari drog nomineringsprocessen igång med ett uppstartsmöte för jurygrupperna. Många branschprofiler var samlade på ett ställe förenade i sitt engagemang för att lyfta branschens status, vilket är själva syftet med Dagligvarugalan.

På Fri Köpenskap är vi glada och tacksamma över att så många kompetenta personer väljer att lägga ned den tid som krävs för ett seriöst juryarbete. Det är av avgörande betydelse för hela galans trovärdighet.

I år vill jag påstå att nivån på jurygrupperna dessutom höjts ytterligare ett snäpp. Ta bara juryn i den nya kategorin Årets arbetsgivare. Känns väldigt hedrande att få sitta med i samma sällskap som de här meriterade personerna:

  • Karin Bartholf, HR-direktör, Coop
  • Åsa Daxberg, Head of recruitment & talent, Icagruppen
  • Sara Rosengren, professor Handelshögskolan
  • Anna Carlsson, HR Digitaliseringspodden
  • Peter Paunovic, vd Yobber

Jurygrupperna arbetar aktivt med att hitta de bästa kandidaterna runt om i landet, men behöver också hjälp med att få in nomineringar. Vet du någon värdig kandidat? Nominera! Och glöm inte att det är helt legitimt att nominera sig själv.

Information om årets alla kategorier och kriterier finns samlade på dagligvarugalan.se. Där kan ni också nominera era kandidater. Ni har till den 24 maj på er. Missa inte det.

Artikeln är en del av vårt tema Ledare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109