23948sdkhjf

Handlare lyfter lokala hjältar med egen "Wall of Fame"

Johan Westerholm, handlare på Ica Nära Fors i Dalarna ville lyfta lokala hjältar och kom på idén om en "Wall of Fame" efter att ha läst om att världsrekordhållaren Armand Duplantis snart får en stjärna på Avestas "Walk of Fame". I dag fredag invigdes butikens vägg där den första stjärnan på väggen blev den på orten boende bågskytten Erik Jonsson som vunnit 38 SM-guld, 3 EM-guld och 5 VM-guld.

– Jag fick idéen om att det behövdes ett enkelt sätt att lyfta människor som hjälper till med att bygga upp lokalsamhället på olika sätt, säger Johan Westerholm till Fri Köpenskap.

Johan Westerholm fick idéen förra veckan men har jobbat snabbt med snickare för att få upp väggen i tid och under ceremonin närvarade både pristagaren själv samt lokalpress. Nu är det tänkt att fler stjärnor ska upp på väggen.

– Nu ska jag sätta ihop en grupp som tar hand om processen så det inte bara blir jag som bestämmer vem som ska prisas, och sen är det upp till alla som vill att föreslå nya stjärnor som ska hänga på väggen, säger Johan Westerholm.

Hur många stjärnor kan det bli?

– Jag tänker mig att det nog blir en två, tre om året, kanske lite fler nu i början så att Erik inte hänger där alldeles ensam.

Läs mer om: Ica
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188