23948sdkhjf

Lidls nya kommersiella direktör lämnar Danmark för Sverige

Lidl har rekryterat en ny kommersiell direktör till verksamheten i Sverige. 32-åriga Robert Stekovic, som redan har erfarenhet från arbete i fyra olika Lidl-länder, tar även plats i ledningsgruppen. 

Läs också: Succé för Lidls snabbspår

Som kommersiell direktör ska Robert Stekovic utveckla Lidls sortiment och utbud i Sverige. Han tillträdde så sent som i oktober 2019 motsvarande tjänst hos Lidl Danmark.

– När jag fick möjligheten att bli kommersiell direktör i Sverige kändes det omöjligt att tacka nej. Jag är stolt över det jag tillsammans med briljanta kollegor åstadkom under min tid i Danmark men nu ser jag verkligen fram emot att ta mig an utmaningen att lyfta vårt sortiment i Sverige till nya höjder. Det här blir kul, säger Robert Stekovic.

Utöver tiden i Danmark har han arbetat på Lidl Sveriges och Lidl Internationals inköpsavdelningar. Han började sin bana i Kroatien där han arbetade i drygt fem år.

– Robert kommer med gedigen Lidlerfarenhet. Han blir en viktig del i det fortsatta arbetet att utveckla vårt erbjudande, inte minst det svenska och hållbara sortimentet. Jag är riktigt glad över att han är tillbaka, säger Johan Augustsson, Sverigechef på Lidl. 

Robert Stekovic efterträder Timo Hansio som lämnar Lidl efter 20 år i företaget.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094