23948sdkhjf

Nu öppnar Ica-grundarens ättling ny butik

I oktober stod det klart att Kristofer Swenson, barnbarnsbarn till Icas grundare Hakon Swenson skulle öppna upp en ny butik, Ica Supermarket Fanfaren, i Karlstad. Den butiken kommer nu att öppna portarna på onsdag den 11 mars.

Läs också: Ica och Rise i nytt samarbete

– Jag tror väldigt mycket på det här stället som har ett fantastiskt läge alldeles vid infarten till Karlstads centrum. Vi blir verkligen fronten in till stan, säger Kristofer Swenson till Nya Wermlands-Tidningen.

Kristofer Swenson har jobbat med en rad olika roller inom Ica Sverige och även varit försäljnings- och driftschef för Ica Maxi. Senast har han drivit Ica Supermarket Spara i Våxnäs som lägger ner i samband med att den nya butiken etableras, bara 400 meter ifrån den gamla butiken. Den nya butiken har en totalyta på 1 700 kvadratmeter och en butiksyta på 1 200 kvadratmeter, något mindre än butiken i Våxnäs.

– Men det går inte riktigt att jämföra. Här har vi byggt en helt ny butik med en öppen planlösning i en solfjädersform som är mycket mer tilltalande för kunderna. Vi satsar på enkelhet och bra priser, säger Kristofer Swenson till NWT.

Läs mer om: Ica
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109