23948sdkhjf

Flexibel seniorrabatt – nytt grepp för att rädda äldre

Handeln har, för att bättre kunna säkra äldre och andra riskgruppers säkerhet under coronaepidemin, infört olika lösningar som särskilda tider och hemkörning. På Ica Maxi Stormarknad Erikslund har man nu som ytterligare en variant valt  att sprida ut den traditionella tisdags-rabatten till hela veckan istället.

– Tanken med seniorrabatten är att sprida ut försäljningen under veckan, och då har vi justerat den till tisdagar. Nu är tisdagar näst största försäljningsdagen för oss. Men när rekommendationerna om att 70-plussare ska hålla sig ifrån folksamlingar kände vi att det blir fel att ha seniorrabatten på enbart tisdagar, säger Daniel Kvist, handlare på Ica Maxi Stormarknad till Vestmanlands Läns Tidning.

Rabatten gäller under en begränsad tid fram till slutet april och kan bara användas en gång i veckan och nu även för e-handeln. Nära och kära kan också agera ombud för rabatten. På grund av tekniska skäl börjar rabatten gälla först på måndag den 30, men fram tills dess löser personalen det manuellt för den som vill.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063