23948sdkhjf

De hade landets nöjdaste Coopkunder

Under årets första kvartal, januari till mars, hade värmländska Coop Högboda de allra nöjdaste kunderna av alla Coopbutiker i Sverige.

Det visar den Nöjd kund-index, NKI-mätning som Coop Sverige genomför varje månad. Ett antal slumpvist utvalda kunder över hela landet betygsätter sin egen butik genom en enkät.

– Det känns fantastiskt kul, säger Roger Arvidsson, butikschef i Coop Högboda. Kundmötet har alltid varit viktigt för oss i Högboda och detta känns verkligen som ett kvitto på vårt arbete de senaste åren.

Coop Värmland har, liksom Coop Sverige och övriga coopföreningar, sedan början av 2019 ett gemensamt utbildningsprogram för att utveckla kundmötet i butik

– Vi ser detta som ett mycket viktigt initiativ där många av våra butiker har gjort fantastiska förbättringar, säger Coop Värmlands vd Tomas Sjölander i en kommentar. I ett serviceyrke som vårt är våra medarbetares kompetens och bemötande av största vikt hur vi kommer att lyckas i en allt tuffare konkurrens.

En annan av Coop Värmlands butiker, Coop Lysvik, hamnade i NKI-toppen under perioden.Coop Lysvik placerade sig som nummer tre i listan över landets nöjdaste Coopkunder.

– Två butiker i topp tre när det gäller Sveriges nöjdaste Coopkunder är inte illa, säger Tomas Sjölander.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Willys vd: “Med Willys Hemma kommer vi åt mer centrala och mindre lägen”
Nu stänger Icabutiken i Rimforsa
Hon blir chef för pappas gamla butik
Ny vd på Svenska Retursystem
Tre år efter Nettoaffären: Det har hänt med butikerna
Kai Gyllström går från Arla till Atria
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.141