23948sdkhjf

Ny handlare i Sävsjö

Den 1 maj tog Jessica Karmetun över som handlare på Ica Nära Klingan i Sävsjö varpå Thomas Hugosson lämnar efter 13 års arbete. För Jessica Karmetun, som jobbat inom Ica sedan hon var 15 år, blir det hennes första butik som handlare.

– Det känns jättebra. Det är lite annorlunda att börja nu under corona, det tar mycket jobb att packa till våra seniorer men det går bra. Jag har tidigare jobbat som butikschef på Ica Maxi i Vetlanda. Nu har man hela ansvaret själv,  det är en del nya bitar som man inte gjorde förut.

Hur skiljer sig din gamla arbetsplats åt från din nya?

– Närheten till kunden är annorlunda här. Det är en fin butik som ligger centralt med bra kundinflöde med allt vad det innebär med posthantering och så vidare. 

Under Thomas Hugossons tid rustades butiken upp rejält med bland annat nya kylar, men Jessica Karmetun har redan nu lite planer på ytterligare förändringar.

– Vi hade en stor deli-disk här förr i tiden där det är kylar nu. Bakom det finns det ett stort beredningsrum som jag gärna skulle vilja fixa i ordning och kanske börja med lite catering och färdigrätter, säger hon.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062