23948sdkhjf

GS1 petar vd – han blir tillförordnad

Mattias Rosenlund utses till tillförordnad vd.

Christina Wergens slutade i torsdags den 14 maj som vd för streckkodsleverantören GS1 Sverige och ersattes med Mattias Rosenlund som kliver in som tillförordnad samtidigt som rekryteringsprocessen av en ny permanent vd omgående inleds.

GS1 Sweden har de senaste åren haft en framgångsrik tillväxtresa. Samtidigt som bolaget har utvecklats väl, så behövs ny typ av ledarskap i bolaget framöver. Styrelsen har därför sett över organisationen och kommit överens om att byta vd”, skriver GS1 i ett pressmeddelande.

Mattias Rosenlund är 38 år och har sedan 2018 arbetat som försäljningschef för GS1 Sweden. Han har tidigare haft motsvarande kommersiella roller på bland annat Samsung och OBH Nordica.

– GS1 Sweden har utvecklats väl. Arbetet framöver följer, trots förändringen i ledarskap, den strategi och den affärsplan som redan är etablerad. GS1 Sweden spelar fortsatt en viktig roll för alla branscher, framförallt inom handel, som digitaliserar och effektiviserar produktinformation, säger Magnus Håkansson, styrelseordförande.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078