23948sdkhjf

Pricer får stororder

Den nederländska kooperativa dagligvarukedjan Plus Retail, med fler än 265 butiker runt om i Nederländerna, har lagt en order om cirka 100 miljoner kronor till Pricer.

Ordern är ett första led i installationen av Pricers system med digitala prisetiketter i samtliga butiker. Det totala projektvärdet för samtliga 265 butiker beräknas uppgå till cirka 165 miljoner kronor, skriver Pricer i ett pressmeddelande..

Leveranser inom ramen för ordern är planerade att starta under andra kvartalet och accelerera under tredje kvartalet 2020. Ambitionen är att installationen av alla butiker ska vara avslutade under första kvartalet 2021.

Plus Retail kommer att använda den molnbaserade plattformen Pricer Plaza för att öka effektiviteten i flera butiksprocesser. Efter lyckade tester i butik har kedjan beslutat att Pricer Plaza och den nya generationen prisetiketter, SmartTag Power, kommer att användas av alla butiker.

Prisetiketternas förmåga att blinka i realtid medför betydande effektiviseringsmöjligheter av flera butiksprocesser och Plus Retail avser använda teknologin för personalintensiva aktiviteter som plock i butik av e-handelsorder, inventering och lagerhantering.

– Vi värdesätter att Pricer kan erbjuda en innovativ lösning som är tillförlitlig och hållbar. Vi strävar alltid efter att förbättra kundupplevelsen, och de nya lösningarna innebär ett stort mervärde för både våra kunder och butiksägare, säger Duncan Hoy, vd på Plus Retail, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.046