23948sdkhjf

Apohem växer och flyttar till nytt lager

Nätapoteket nyrekryterar och skaffar större lagerlokaler intill Willys, Mat.se och Hemköp.

Apohem som säljer apoteksvaror över nätet har, liksom andra apoteksföretag, sett en stark start på året, I höst flyttar de till ett nytt e-handelslager i Årsta i Stockholm, där de blir grannar med e-handelslagren tillhörande Willys, Hemköp och Mat.se, som ingår i samma koncern som Apohem.

Läget i Årsta är mycket centralt och byggs nu om samt utökas för att motsvara den ökade efterfrågan. Den totala lagerytan för Apohem blir mer än 2 500 kvadratmeter.

– Flytten till Årsta är ett stort och viktigt steg för Apohem. Vägg i vägg med våra koncernsyskon skapar vi förutsättningar för synergier, samtidigt som vi bygger en riktigt fin arbetsplats för både befintliga och nya kollegor, säger Apohems vd Gustav Hasselgren.

Apohem rekryterar också personal.

– Vi börjar med att rekrytera en lagerchef, som blir en nyckelspelare framöver. Vi kommer också att rekrytera farmaceuter, ett flertal lagermedarbetare och nya kollegor inom försäljning, marknad och kundtjänst. Tillväxten innebär att vi under året mer än fördubblar Apohems personalstyrka, säger Gustav Hasselgren.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078