23948sdkhjf

Ytterligare fem Netto hos Coop Väst ställs om – 18 på tur

Planen är att fortsätta i Coop Västs område.

Coop Vardagshandel fortsätter Netto-omställningarna i en rasande takt och på fredag är det dags för ytterligare fem butiker i Coop Västs upptagningsområde att öppna under ny grön flagg.

  • Nybro - Hanemålavägen 6.
  • Växjö - Emil Lindells Väg 46.
  • Alvesta - Sjögatan 1.
  • Värnamo - Fredsgatan 2A.
  • Gislaved - Järnvägsgatan 24.

Efter fusionen med Konsumentföreningen Göta där Coop Väst nu blir övertagande förening återstår därefter 18 Netto-butiker i föreningens upptagningsområde. Dessa butiker står på tur att ställas om.

– Det har ju varit deras butiker som ställts om de senaste veckorna och det är ju ett antal kvar så det kommer att pågå ett tag till. Sedan kan det ju så klart ändra sig, säger Coops presschef Helena Esscher till Fri Köpenskap.

På fredag kommer Coop att ha ställt om totalt 112 av de 163 butiker som köptes upp av danska Salling Group i fjol. Samtliga butiker ska vara omställda i höst.

Omställningsarbetet går bra, trots coronapandemin. Det menar Coop Vardagshandels vd Patrik Levin.

Jag är superstolt över Cooporganisationen och Nettoorganisationen som tillsammans har ställt om nästan 100 butiker på under sex månader. Omställningarna går jättebra och det finns ett väldigt stort lokalt intresse vid varje öppning. Det enda som har varit lite utmanande är restriktionerna i samband med covid-19, som bland annat gjort att vi i dagsläget inte vill eller kan hålla samma typ av invigningsfester som vi önskat.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125