23948sdkhjf

Butiken ombyggd – nya handlarna storsatsar på tre fokusområden

De tog över Icabutiken i Husum den 1 oktober förra året. Nu har det nya handlarparet Daniel och Marika Backlund hunnit genomföra en stor ombyggnation och kan presentera en satsning med fokus på tre områden.

– Vi har satsat jättemycket på frukt och grönt, bageriet och delin, berättar Daniel Backlund för Örnsköldsviks Allehanda.

Renoveringen av Supermarket-butiken är alldeles snart klar. Bland annat har kassorna flyttats och samtliga kylar och frysar bytts ut. Frukt- och gröntavdelningen är det första som möter kunden. Den har nu uppgraderats. I bageriet erbjuds kunderna nybakat bröd och i delidisken är det nya utbudet av butikslagade färdigrätter en viktig del.

– Det är tre stora punkter och de kommer utvecklas ännu mer framöver. Vi vill erbjuda en modern butik, som gör att man kan handla på orten och slipper behöva åka in till stan. Det mesta ska gå att hitta här.

Utöver satsningen på fokusområdena har det även byggts en lekhörna för att barnen ska ha något att göra medan deras föräldrar handlar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062