23948sdkhjf

Ännu en Lidlbutik ska öppna vid Frölunda Torg

Lidl öppnar ytterligare en butik vid Frölunda Torg. Denna gång inne i själva köpcentrumet. Den nya butiken ska öppna i vinter, ambitionen är innan årsskiftet.

Butiken blir den tredje i Frölunda – Lidl har sedan tidigare en butik på Distansgatan vid Marconimotet i Frölunda och en butik intill Frölunda Torg på Lergöksgatan – och nummer 13 totalt i Göteborg.

– Frölunda är ett av våra mest prioriterade områden och våra nuvarande butiker i stadsdelen går väldigt bra. Därför känns det fantastiskt roligt och spännande att Frölunda Torg, ett av Sveriges största köpcentrum, blir platsen för nästa Lidlbutik i Göteborgsområdet, säger Christoffer Wennergren, fastighetschef på Lidl Sverige.

Kedjan har sedan tidigare som uttalat mål att skapa utrymme för 30-talet Lidlbutiker i Göteborgsområdet.

– Jag ser framemot att bygga vidare på vår starka tillväxt i Göteborg, fortsätter Wennergren. 

Den nya butiken på Fröunda Torg kommer att ha en yta på 1 400 kvadratmeter och vara belägen mitt emot entrén från spårvagnshållplatsen som har 25 000 passerande resenärer dagligen.

För köpcentrumet är det en välkommen etablering.

– Våra besökare har efterfrågat ytterligare en livsmedelsaktör, nu stärks vår attraktionskraft, säger Anders Strand, centrumchef Frölunda Torg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109