23948sdkhjf

Tungt namn lämnar Linas Matkasse-koncernen

Kjetil Graver, medgrundare av Linas-ägda matkasseföretaget Godtlevert lämnar koncernen.

Kjetil Graver var med och grundade det norska online-matkasseföretaget Godtlevert 2010. Företaget som numera ingår i Linas Matkasse-koncernen omsatte tillsammans med koncernens andra norska aktör, Adams Matkasse, en halv miljard norska kronor 2019.

Kjetil Graver innehar för närvarande rollen som operativ chef i Norden (COO) och ansvarar för produktion och distribution av matkassar i Norge och Sverige. Nu har han däremot bestämt sig för att gå vidare och tackat ja till ett nytt uppdrag som daglig ledare för Dominos Pizza i Norge.

– Det har varit en overklig resa, från att själv ha stått och packat på ett litet lager och själv kört ut varorna till att växa och bli det fantastiska företag vi är i dag. Godtlevertgruppen levererar rekordresultat i år och även och det känns vemodigt att lämna så många fantastiska kollegor så känns det som att tiden är den rätta, kommenterar Kjetil Graver.

Kjetil Graver lämnar sin roll till hösten och under tiden rekryteringen pågår kliver Jonas Nilsson, nuvarande produktionschef i Sverige, in som tillförordnad operativ chef.

– Kjetil är en visionär och hans insats har varit avgörande för att driva marknaden för matkassar och hemleverans av mat i Norge. Under hans ledarskap har vi utvecklat produktion och logistik till helt nya nivåer och genom effektivitet och kvalitet kan vi öka flexibiliteten i matkasseprodukten. Jag och styrelsen vill även tacka Kjetil för hans stora engagemang och den kunskap han tillfört hela koncernen, säger Walker Kinman, vd för Linas Matkasse Group.

Kjetil Graver kommer däremot fortsatt att vara delägare i Linas Matkasse Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062