23948sdkhjf

Bröderna Quist tar över Hemköp Kullavik

Daniel och Andreas Quist som idag driver Hemköp Kungsporten Billdal kommer inom kort att gå från en butik till två då de tar över Hemköp Kullavik, cirka två kilometer bort. 

Bröderna Quist har lång erfarenhet av butiksarbete. Förutom att de tillsammans har drivit Hemköp Kungsporten de senaste sex åren har de tidigare även jobbat på Willys Kungsbacka, Ica Kvantum i Hovås och på Ica Maxi i Kungsbacka.

– En av oss, Daniel, fortsätter att driva butiken här samtidigt som jag kommer att driva butiken i Kullavik, säger Andreas Quist till Fri Köpenskap.

– Det blir lite annorlunda jämfört med tidigare men då vi har jobbat i stora butiker har det ibland gått hela dagar utan att man träffat på varandra.

Kommer det att bli något samarbete butikerna emellan?

– Vi ser ju lite synergier och samarbeten vi kan ha mellan butikerna, men det är ganska lite då mycket av det arbetet redan är gjort på kedjeenivå, säger Andreas Quist.

Den 1 september är det officiella datum då Daniel och Andreas Quist tar över butiken men på grund av coronapandemin kommer det bli ett diskret öppnande utan några festligheter för kunderna då folksamlingar bör undvikas.

Blir det några förändringar i butiken?

– Inte med en gång. Vi ska  försöka sätta oss in i hur den funkar idag och utvärdera det för att sedan börja fundera på vad vi vill utveckla, säger Andreas Quist.

Kommentera en artikel (2)
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11