23948sdkhjf

Rekord för Linas Matkasse

Linas Matkasse kan se tillbaka på ett starkt första halvår 2020, det starkaste i halvåret i företagets historia. Under perioden ökade Linas sin försäljning med 10,6 procent, jämfört med samma period förra året. För andra kvartalet ökade försäljningen med hela 24 procent.

Justerat rörelseresultat före räntor, skatter, avskrivningar och nedskrivningar uppgår för första halvåret 2020 till 91 miljoner svenska kronor vilket är en ökning med hela 39 procent mot samma period 2019, med en rekordmarginal på 14,0 procent (mot 10,7 procent 2019).

– Vi har satsat hårt på att utveckla vår affär och vårt erbjudande och vi är glada att nu kunna se resultatet av det. Dessutom har Covid-19 ställt ytterligare krav på vår förmåga att snabbt skala upp, men oaktat pandemin är första halvåret i år ett rekordresultat för oss, säger Walker Kinman, vd Linas Matkasse Group i en kommentar.

Under augusti kommer Linas Matkasse nu även att lansera ett nytt erbjudande där kunderna istället för en fast veckomeny kommer att kunna välja bland över 30 olika rätter, varav 20 är nykomponerade varje vecka.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156