23948sdkhjf

De ska göra Coops nya butik till en mötesplats

Invigning i morgon i skånska Kävlinge.

Coop följer upp invigningen i Gävle förra veckan med ytterligare en butiksköppning. Denna gång handlar det om en helt ny butik i skånska Kävlinge som öppnar i morgon, den 24 september.

– Den nya butiken kommer att öppna på ett attraktivt läge i nya Stationsstaden. Vår målsättning är att skapa en mötesplats för lokalinvånarna som inspirerar till matglädje, säger Evelina Persson, butikschef på Coop Kävlinge.

Den nya stadsdelen Stationsstaden byggs ut etappvis och förväntas vara helt utbyggd 2028 och då vara hem för drygt 3 000 människor.

Coopbutiken ligger i en byggnad som uppförts av fastighetsutvecklaren Midroc. Den får en total yta på cirka 2 800 kvadratmeter, varav drygt 2 000 kvadratmeter är säljyta. Fokus kommer att ligga på färskvaror, ekologiska och vegetariska varor samt ett stort utbud av närproducerad mat från lokala leverantörer.

– Vi kommer även att erbjuda kunderna en stor fantastisk delikatess med både medelhavsdelikatesser och färdiglagad mat, säger Evelina Persson.

Coop öppnade även en butik i Uppsala i början av september och har därmed öppnat tre nya butiker inom loppet av tre veckor.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078