23948sdkhjf

Årets Dryckesbutik korad: ”Betyder jättemycket”

Priset för Årets Dryckesbutik går till Stora Coop Visby

Förra året vinnare av kategorin Årets butik följer i år upp med seger i kategorin Årets Dryckesbutik. Butikschefen på Stora Coop Visby, Markus Wahlgren, är mycket nöjd. 

Det här betyder jättemycket för alla i butiken som kämpar och sliter varje dag, säger han.

Simon Edmark, Martin Kristensson och Kim Wiklund är hjärnorna bakom själva avdelningen.

De har gjort ett fantastiskt jobb. De har insett att dryck engagerar väldigt många och verkligen gjort allt för att gå utanför boxen. 

Hur blir man den bästa dryckesavdelningen?

– Det handlar mycket om att titta utanför branschen. Vi har bland annat inspirerats mycket från Systembolagets alkoholfria sortiment och renodlade folkölsbutiker. Sedan handlar det om att hitta små unika producenter. Det blir många samtal, mejl och studiebesök.

Juryns motivering:

Årets pris går till en butik som aldrig stannar upp utan alltid vill utvecklas. Den kombinerar säljtryck med unik inspiration och skapar en totalupplevelse som ingen kund lär glömma. Stora sortiment, välordnade avdelningar, säljdrivande gavlar, smarta sambandsexponeringar och unika härliga exponeringar som får dig att le av glädje. Från en redan mycket hög nivå gör vår vinnare alltid det lilla extra och kombinerar en passion för det lokala med globalt starka varumärken och ett starkt fokus på hållbarhet. Årets dryckesbutik är Stora Coop Visby.

Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11