23948sdkhjf

De blev Årets Fiskavdelning: "Vi svävar på moln"

Vinnare av priset Årets Fiskavdelning 2020 är City Gross Boländerna.

Fiskansvariga Elin Karlsson har svårt att sätta ord på känslorna när Fri Köpenskap når henne. 

Vi svävar på moln just nu, äntligen, äntligen, äntligen. Vi bara njuter. Sedan tänker man förstås, hur ska vi toppa det här nu då?

Hur följde ni prisutdelningen?

– Vi samlade oss alla i fiskavdelningen och åt middag och tittade på livesändningen. Det blev lite stressigt eftersom vi stängde diskarna klockan sex och sändningen startade sju. 

Hur gick känslorna när ni vann?

– Helt otroligt vilken känsla. Det var så kul också att de fick med i motiveringen att det var tredje gången gillt. Vi var ju i final för tredje gången i rad.

Hur har det känts att snubbla på målsnöret två gånger då?

– Det har vart jobbigt så klart men det har också gett en kick att bli ännu bättre. Då har vi besökt de andra butikerna och tittat vad det är som gjort att de vunnit. Tittat hur vi kan bli bättre helt enkelt. Man får alltid idéer och inspiration av att titta på andra. Vi har också haft en god dialog med våra kunder. 

Hur ska ni använda priset?

Vi har stora planer men nu ska vi inte avslöja för mycket. Ni får hålla koll på sociala medier och i butiken helt enkelt. Vi har i alla fall redan beställt en stor vimpel som vi kommer att sätta utanför butiken.

Hur ska ni fira priset? 

Vi från fiskavdelningen ska gå ut och käka gott och dricka champange. Det blir ett ordentligt firande.

Juryns motivering:

Årets Fiskavdelning har allt som en bra fiskavdelning bör ha. Hållbarhetstänk, kunskap och en bredd som tilltalar kundernas alla önskemål och kunskapsnivåer. Men i hård konkurrens är det den sista millimetern som avgör. Engagemanget och envisheten att aldrig ge upp och på så sätt alltid bli snäppet vassare, år efter år. Om det så handlar om egna idéer eller inspiration från andra duktiga kollegor och konkurrenter. För Årets Fiskavdelning 2020 blev det tredje gången gillt.

Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078