23948sdkhjf

”Utdelning med SDR har visat sig funka bäst!”

Full försäljning från klockan 07.00 på måndag morgon – och snabb hjälp vid minsta problem. För Ica Kvantum i Märsta har flygbladsutdelning med Svensk Direktreklam visat sig funka allra bäst.

– Jag rekommenderar mer än gärna SDR, säger handlaren Conny Holmlund.

Enligt Postnord införs nu en arbetsmodell som innebär att direktreklam får en utdragen utdelning (måndag–tisdag i stället för enbart måndag, beroende på i vilket område du bor). Därmed är risken stor att veckans reklamblad inte ligger i lådan förrän tisdag eftermiddag.

Ica-handlaren Conny Holmlund har mer än tre decennier inom Ica bakom sig. Sedan 2016 driver han populära Ica Kvantum i Märsta norr om Stockholm.

Som den affärsman han är har han testat reklamutdelning med flera leverantörer. Att valet slutgiltigt föll på Svensk Direktreklam (SDR) har en enkel förklaring, menar han:

– Den stora skillnaden är att vi får ut våra flygblad under helgen. Då kan vi starta försäljningsveckan på måndag morgon och vi får full möjlighet att locka hit kunder.

Att använda sig av utdelning som sker måndagar eller till och med sent på tisdagar är inte aktuellt.

– Om det kommer så sent, ja då är det frågan om flygbladet i sin nuvarande form fyller någon funktion alls? Då tappar vi en eller två dagars försäljning, och det funkar inte.

För Ica Kvantum Märsta fyller flygbladet flera funktioner. Det gäller att känna sitt område och sina kunder väl, menar Conny Holmlund.

– Här i vårt område i Märsta och Sigtuna så är många kunder väldigt måna om att kunna jämföra priser, och kunna gå till den butik som de anser har mest prisvärda produkter.

– Men direktreklam är såklart även inspiration för vad man ska ha till middag, med lite tips och idéer.

Svensk Direktreklam

 SDR.se går det att hitta ditt lokala kontor för mer information.

Ytterligare en fördel med att välja Svensk Direktreklam före Postnord är den snabba återkopplingen.

– Skulle en kund höra av sig och säga att de inte fått vårt flygblad så går det snabbt att få kontakt direkt. Allting går så mycket snabbare med SDR, säger han.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063