23948sdkhjf

Nu öppnar ny Coop-butik – fjärde i staden

Butiken slår upp portarna den 26 november.

På torsdag klockan 11.00 öppnar Coop sin nya butik vid gallerian på Stortorget i Falkenberg. Butiken har en säljyta på 550 kvadratmeter och tillhör Coop Butiker & Stormarknader (CBS).

– Med den nya butiken ökar vi Coops närvaro i Falkenberg. Vårt mål är att skapa matglädje i en inbjudande butik med ett brett sortiment och med utbud av lokala leverantörer, säger Emma Englund, butikschef på Coop Gallerian i en kommentar.

Fokus kommer att ligga på effektiv vardagshandel och ett attraktivt sortiment för frukost- och lunchkunder. Med ett läge mitt i centrum kommer butiken också att satsa på ett stort utbud av ”mat på språng”.

– Vi kommer att lyssna på vad våra kunder och medlemmar vill ha så att vi kan utveckla butiken tillsammans med dem, säger Emma Englund.

Butiken är den fjärde nya Coop-butiken i Falkenberg på en förhållandevis kort tid då Stora Coop Falkenberg öppnade hösten 2018 och två tidigare Netto-butiker, Coop Arvidstorp och Coop Slättenvägen, ställdes om till Coop 2019 respektive 2020.

Artikeln är en del av vårt tema Butiksöppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078