23948sdkhjf

Hon tar över Ica Nära Ljung

Handlarparet Christian Palmén och Marie Larsson som drivit Ica Nära Ljung i åtta å,r och som även gift sig utanför butiken, meddelade i somras att de nu kommer att ta över Ica Supermarket Matmor i Trollhättan. Vem som skulle ta över var då inte bestämt men nu står det klart att det blir 27 år gamla Emma Mackay som efter tio år på Ica nu blir handlare för första gången.

– Det kommer att bli jätteroligt och då min sambo kommer från Göteborgsområdet och vi länge haft tankar på att flytta mer västerut så är det här helt perfekt, säger hon till Fri Köpenskap.

Idag är Emma Mackay butikschef på Ica Kvantum i Mall of Scandinavia i Solna sedan fem år tillbaka och det är med blandade känslor hon nu kommer lämna butiken som hon var med att starta. Men Emma Mackay ser samtidigt fram emot att ta över butiken i Ljung och förverkliga handlardrömmarna.

– Jag tyckte om butiken från första början jag kom dit. De har jobbat jättemycket med sociala medier och det finns väldigt mycket gemenskap  där och ett bra kundmöte. Det var därför jag sökte från första början, säger hon.

Emma Mackay har besökt butiken några gånger men endast träffat personalen digitalt men hon hoppas kunna besöka den lite mer innan överlämningen som sker den 1 februari nästa år.

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063