23948sdkhjf

Lidl totalrenoverar – butiken stänger i en månad

Lidl gör en totalrenovering av sin butik i Oskarshamn. Butiken är därför stängd fram till den 25 februari, skriver Barometern.

Som Fri Köpenskap tidigare berättat planerar Lidl att renovera i princip hela butiksbeståndet enligt ett nytt koncept. Vissa butiker är i behov av ett grundligare renoveringsarbete än andra. Ett sådant exempel finns i Oskarshamn.

– Butiken i Oskarshamn har varit med i 15 år, så där passar vi på att göra en totalrenovering. Bara skalet blir kvar och allt innehåll förnyas. Det blir en helt annorlunda butiksmiljö med smartare lösningar både för kunder och personal, förklarar Daniel Rosengren, distriktschef på Lidl i region Kalmar.

Hela personalstyrkan är under stängningen omlokaliserad till Lidls andra butiker i regionen. Kunderna får under tiden handla någon annanstans, men Daniel Rosengren räknar med att de kommer tillbaka och ser framför sig att intresset vid öppningen blir stort.

– Det är min uppfattning att många kunder saknar oss och självklart tar vi höjd för det med ett max antal kunder i butiken och entrévärdar utanför. Vi ska se till att det inte blir trängsel, säger han till tidningen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063