23948sdkhjf

Avslöjat: Här är nya Ica-Stig och Ica-Stina

Björn Kjellman och Suzanne Reuter efterträder tillsammans Loa Falkman.

Enligt oddsen skulle Loa Falkmans efterträdare som Ica-Stig bli en kvinna. Det visade sig vara både rätt och fel. Ica-Stig blir kvar men får nu för första gången sällskap av Ica-Stina. Eller som Ica uttrycker det i den nya reklamfilmen: Följ med på ett nytt kapitel i butiken med Stig och Stina.

Två folkkära skådespelare kliver in i den 20-åriga reklamsåpan. Björn Kjellman spelar Ica-Stig som får dela den ärvda butiken med sin syster Stina som återvänder hem efter att ha sett sig om i världen. Precis som många tippat så spelas Ica-Stina av Suzanne Reuter.

Stina äger 51 procent av butiken och har som majoritetsägare och storasyster mycket att säga till, vilket enligt Ica kommer att märkas i kommande filmer.

– Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i Ica-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, säger Suzanne Reuter i ett uttalande.

Intresset kring Ica-Stig har var enormt sedan det blev känt att Loa Falkman efter sex år valt att ta adjö till reklamkaraktären. Ica har tagit tillfället i akt och byggt en lång och framgångsrik reklamkampanj. Varje vecka sedan årsskiftet har det presenterats ledtrådar både i reklamfilmerna och i Icas övriga kanaler.

I kväll klockan 21.15 avslöjades efterträdarna i en reklamfilm på Icas Facebooksida:

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.265