23948sdkhjf

Snabbgross Club öppnar andra butiken

Tar det nya butikskonceptet till Södertälje.

Den 26 november öppnade Snabbgross sin första Club-butik på Enebyängen Handelsplats i Danderyd norr om Stockholm.

Efter vad som beskrivs som en lyckad lansering med över 5 000 medlemmar har den Axfood-ägda kedjan nu gjort klart för nästa butik, i Södertälje. Närmare bestämt vid Weda handelsplats.

Det känns fantastiskt kul att expandera vårt nya och spännande butikskoncept. Södertälje är en stor stad och en intressant marknad för Snabbgross Club, säger Eva Pettersson, vd på Snabbgross i en kommentar.

Den nya butiken, som öppnar under tredje kvartalet, får en yta på cirka 3 000 kvadratmeter och anställer ett 20-tal medarbetare.

– Vi är övertygade om att vi fyller en lucka på Södertäljes dagligvarumarknad samtidigt som vi kan erbjuda restauranger, kaféer och företagskunder att handla högkvalitativa råvaror till riktigt bra priser, säger Eva Pettersson.

Konceptet är speciellt på framförallt två sätt. För en krögare fungerar Snabbgross Club som en vanlig Snabbgrossbutik som även erbjuder e-handel men det nya konceptet riktar sig även till privatpersoner som registrerar sig som medlemmar. De första tre månaderna är gratis och därefter betalar konsumenterna 299 kronor per år för att ta del av medlemsrabatterna. Även företagskunderna kan ansluta sig till medlemsklubben.

Konceptet har hämtat inspiration från modellen Warehouse Clubs, som enligt Snabbgross rönt stora framgångar internationellt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
JOBB I FOKUS
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Icanders femte restaurang har öppnat: ”Känns fantastiskt”
Bygglov beviljat – Icabutiken rivs
”Inte självklart med en lågprisposition”
Nya butikschefen rekryterar till citybutik som byggs för fullt
Varuhuschef värvad till City Gross: ”Vill tillföra kundfokus”
Då öppnar nya Willys – hon blir butikschef
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Dagens Handel
RS & FastFood

Sänd till en kollega

0.079