23948sdkhjf

Linas nya matbutik ska komplettera kassarna

Linas Matkasse utvidgar konceptet och öppnar nätmatbutik, Tänken är kunderna ska kunna komplettera sina matkassor från ett utbud av totalt 130 frukostvaror, mellanmålsprodukter och basvaror.

Enligt företaget handlar det om att möta en stark efterfrågan på ett helhetserbjudande av måltidslösningar som täcker hela dagen och som levereras på en och samma gång.

Med matbutiken möter vi ett behov som förenklar livet för tusentals svenskar och vi kan på så sätt fortsätta utveckla matkassekonceptet. Det är jag väldigt stolt över, säger Lina Gebäck, grundare av Linas Matkasse.

Linas Matkasse lanserade förra året sitt erbjudande i ny flexibel form där kunderna ges möjlighet att designa sin egen kasse enligt personlig preferens. I dag finns 40 unika rätter att välja på varje vecka. Med Linas Matbutik blir erbjudandet ännu mer heltäckande.

Det är ett inspirerande nytt steg som vi hoppas får fler att få upp ögonen för oss. Nu behöver våra kunder aldrig tänka på att köpa mjölk eller bröd på vägen hem från jobbet, säger Ulrika Wallin, marknadschef på Linas Matkasse.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079