23948sdkhjf

Hon är ny HR-chef på Storesupport

Linda Sundblad har rekryterats till Storesupport som tjänste- och bemanningsföretagets nya HR-chef. Sundblad, som redan tillträtt sin nya tjänst, har lång erfarenhet från detaljhandeln och var senast konsult i eget företag.

– Personalen är den viktigaste resurs ett bolag har. I en ständigt utvecklande arbetsmarknad med hög konkurrens, och i detaljhandeln som dessutom innebär många unga, finns höga krav på arbetsgivare. Jag ser fram emot att jobba aktivt med arbetsgivarvarumärket både internt och att vara tillgänglig för kundföretag i personalfrågor, säger Linda Sundblad i ett inlägg på Storesupports Linkedinsida.

Storesupports vd Peter Eriksson lyfter fram den nya personalchefens bakgrund och kompetens inom HR, employer branding och även tech-branschen.

– Det gör att hon är helt rätt för den rollen hon tillträder i och för den utveckling vi som koncern genomgår just nu. Vi är mycket glada att hon valt att komma till oss.

Linda Sundblad efterträder Lisa Schuman som lämnat Storesupport och gått vidare till uppdraget som verksamhetschef på Styrelseakademien Skåne. Lisa Schuman var även vice vd, men den rollen kommer inte Linda Sundblad att inneha. 

Artikeln är en del av vårt tema På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079