23948sdkhjf

Handlare går in i Hemköp efter totalrenovering

Lokalen på Kampementsgatan på Gärdet i Stockholm har varit dagligvarubutik sedan 1962. Efter en totalrenovering och utbyggnad kliver nu den fristående handlaren Christoffer Mosten in i Hemköps-familjen. I mitten av april öppnar butiken igen – som Hemköp Gärdet. 

– Vi kände att vi behöver ingå i en stor professionell organisation för att kunna växa. Hemköp är ett starkt varumärke så det kändes som ett självklart val, säger Christoffer Mosten i en kommentar.

Ny butikschef blir Jennie Axelsson som har arbetat 20 år inom Hemköp. Rekrytering pågår för resterande tjänster. Totalt kommer cirka 15 medarbetare att arbeta i butiken som tidigare hette Kampementshallen.

Efter utbyggnaden har Hemköp Gärdet en butiksyta på cirka 550 kvadratmeter.

–  Vi ser mycket fram emot vår invigning. På grund av rådande omständigheter så kommer det bli en lugn sådan men vi ska självklart klippa band och fira att vi blir Hemköp Gärdet. Vi ser också fram emot att kunna bli riktigt bra på färskvaror och delikatesser som är vår profil, säger Christoffer Mosten.

Det har sålts dagligvaror i lokalen på Kampementsgatan ända sedan 1962. Coop stängde sin butik i december 2012. Våren därpå öppnade Kampementshallen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109