23948sdkhjf

Kom igen Axfood och Bergendahls – dags att nominera!

En knapp månad kvar av nomineringsperioden inför Dagligvarugalan.

Ica Toppen Höllviken. Stora Coop Varberg. Ica Kvantum Skellefteå. Ica Kvantum Liljeholmen. Ica Kvantum Landvetter. Hemköp Torsplan. Ica Supermarket Hjärnarp. Stora Coop Ersboda. Sabis Fältöversten. Ica När Stabby. Dessa butiker utsågs till förra årets tio bästa butiker. Vilka hamnar på årets tio-i-topp-lista?

Juryn för Årets butik införde topplistan förra året och kommer att presentera en sådan även i år. I veckan hade juryn sammanträde för att gå igenom de nomineringar som runnit in så här långt. Redan finns massor av bra kandidater, men hittills domineras nomineringarna stort av Ica- och Coop-sfären. 

Mina kompetenta jurykolleger har imponerande koll på butikerna i vårt avlånga land, men för att inga guldkorn ska missas behövs hjälp från alla er där ute. Så kom igen Axfood! Kom igen Bergendahls! Och alla ni andra också! Nog har ni väl butiker som ni är stolta över och som är värda att få den marknadsföringsplattform som det innebär att bli finalist eller till och med stå som vinnare på Dagligvarugalan.

Det finns dessutom ytterligare 19 priser att slåss om för handlare och andra som är särskilt vassa inom ett specifikt område. Den nya kategorin Årets Vegobutik till exempel. Eller förra årets nya kategori Årets arbetsgivare. Eller varför inte nominera till Årets leverantör. Bara för att nämna några. Mer information om alla kategorierna finns på dagligvarugalan.se.

Den 20 maj stänger nomineringssajten, så ni har fortfarande nästan en månad på er. Det är bara att gå in på dagligvarugalan.se och fylla i uppgifterna. Lätt som en plätt.

Mona Johansson, chefredaktör Fri Köpenskap

Artikeln är en del av vårt tema Dagligvarugalan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093