23948sdkhjf

De ska driva Tempo i Kvibille

I morgon, tisdag, öppnar Tempo i halländska Kvibille efter en fullständig renovering. Nya handlare är P-O och Monia Bertilsson från Halmstad, som ska driva butiken tillsammans med barnen Johanna och Marcus.

P-O har lång erfarenhet av dagligvarubranschen från både Ica Maxi- och Willys butiker. Att nu få driva sin egen butik tillsammans med de andra i familjen är en dröm som går i uppfyllelse.

– Det känns otroligt inspirerande! Och det är en mäktig känsla att få fatta beslut och skapa det man tror kunden efterfrågar helt på egen hand. Mycket att göra är det såklart, men allt känns enkelt när alla i familjen hjälps åt. Butiken är hela familjens ögonsten, fortsätter han.

I den nyrenoverade butiken har nya, och miljövänliga, kylar och frysar satts in. Belysningen är energisnåla ledlampor, allt är ommålat och all inredning och kassautrustning är helt ny.

– Vi satsar för att skapa något riktigt bra. Sedan vi tog över för en månad sen har vi haft posttjänsten öppen så vi har redan haft möjlighet att lära känna många av våra nya kunder – och de har kunnat se butiken växa fram. Det kommer bli fantastiskt det här, säger P-O Bertilsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109