23948sdkhjf

Pandemin fick butiken att pausa restaurangplanerna

Coronapandemin har förändrat förutsättningarna för butiker som har planer på att starta egen restaurang. "Vi har lagt det på is, berättar Jan Håkansson", handlare hos Ica Kvantum Fjällbacken i Gävle.
När coronapandemin med efterföljande restriktioner trädde i kraft ändrades förutsättningarna på många plan. Färdigmat och restaurangsatsningar är ett sådant område.

Ica Kvantum Fjällbacken i Gävle är en av de många butiker som haft planer på att bygga en egen restaurang.

– Kundefterfrågan går åt det hållet och eftersom vi bygger om kassalinjen ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Prova på-prenumeration
30 dagar för 0 kr.
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078