23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Fri Köpenskap
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Hållbart och tex-mex är framtiden för Paulig

Stor chefsintervju med Pauligchefen Henrik Samuelson.

– Det finns inget motsatsförhållande mellan att driva en kraftig hållbarhetsagenda och lyckas driva vinst. Vi har kategorier som varit snabbväxande samtidigt som vi dragit ner på deras klimatavtryck.

Det säger Henrik Samuelson, chef för Paulig Scandinavia & Central Europe. Och det är inte bara tomma ord. Sedan 2014 har det finska livsmedelsföretaget med tio fabriker i sex länder lyckats minska utsläppen från dessa med 98 procent och nyligen lyckats certifiera sina fabriker i Landskrona, Mölndal, Vuoasaari och Järvenpää. Målet är att alla butiker ska certifieras senast 2023.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.156