23948sdkhjf

Coop Norrbotten först med Scan & Pay till alla sina butiker

Inleder med att rulla ut tjänsten till föreningens åtta Stora Coop.

Coop utvecklade sin Scan & Pay-app rekordsnabbt förra året. Nu blir Coop Norrbotten den första föreningen att rulla ut betallösningen till samtliga sina butiker.

– Vi ser fram emot att erbjuda en helt ny kundupplevelse till de som bor i Norrbotten. Med Scan & Pay kan vi ytterligare stärka vår position och erbjuda en tjänst i framkant som underlättar för de som efterfrågar snabbhet, smidighet och teknisk innovation, säger André Piironen, försäljningschef på Coop Norrbotten, i en kommentar.

Coop Loet i Luleå har fungerat som testpilot och tjänsten har nu under några månader testats i ett fåtal butiker i Luleå med lyckat resultat. Föreningen är nu redo att rulla ut betallösningen i samtliga Stora Coop-butiker, totalt åtta stycken, varav tre i Luleå.

– Därefter till övriga butiker löpande under året, fortsätter Piironen.

Med Coop Scan & Pay kan kunden skanna sina varor, betala för dem samt få ett digitalt kvitto och en streckkod för att checka ut ur butiken. Kunden kan koppla på sitt medlemskap och samla poäng samt utnyttja medlemsspecifika rabatter och erbjudanden via appen. För att betala kan man antingen välja Swish eller betalkort.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094