23948sdkhjf

Coop Boden öppnar efter totalomvandling

Stora Coop Boden har efter tids omfattande renovering återigen öppnat upp portarna. 

– Vi ska vinna kampen om kunderna i Boden. Därför har vi investerat 12,5 miljoner på Stora Coop Boden, där vi moderniserat hela byggnaden för att kunna ge våra medlemmar den bästa möjliga stormarknaden, säger Peter Fjällborg, vd Coop Norrbotten i en kommentar.

Satsningen på Stora Coop Boden är en del i Coop Norrbottens nyinvesteringspaket på 400 miljoner kronor. Stora Coop Boden har bland annat fått ny belysning och helt nya kyldiskar som tillsammans beräknas spara cirka 450 000 kwh under ett år. Men även andra ändringar har skett i butiken.

– Nu har vi bredare primärgångar i butiken, nya frukt- och gröntbord, fler snabbkassor och en öppnare Shop Express-zon. Vi har också gjort om caféet. Vi har fått väldigt mycket positiva reaktioner från våra kunder och personalen har varit helt enastående under denna ombyggnation, säger stormarknadschef Jeanette Karlsson.

Liksom många andra butiker under pandemin väljer Stora Coop Boden att inte satsa på en stor invigning utan kör istället på en vecka med fina erbjudanden till butikens kunder istället.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078