23948sdkhjf

Grilltema: Grillost och kyckling tar plats över kolen i sommar

När det kommer till valet av protein till maten har det funnits två starka trender de senaste åren: halloumi och kyckling. Vilket även märks under grillsäsongen.
Svenskarnas kärlek till halloumi har vuxit snabbt under åren där importen av den gnissliga osten ökat från 21 ton år 2011 till 4 000 ton år 2018. Även konsumtionen av kyckling har ökat kraftigt över tid samtidigt som annan köttkonsumtion minskat. På femton år har den genomsnittlige svensken gått från att äta cirka 13 kilo per år till idag 23,6. Ing...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Prova på-prenumeration
30 dagar för 0 kr.
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Fri Köpenskap och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094